Boken om mig: ”Om mig”-kapitlet

Lektionstips.se gillar temata där eleverna får tänka till om sig själva och sin omgivning och sedan redovisa tankarna i någon form. Vårt nya tema Boken om mig – klicka på länken för att komma till alla kapitel och uppgifter – syftar att uppmuntra eleverna till att reflektera om just sig själva och sin omgivning och att sedan berätta om tankarna i skrift. Det första kapitlet i Boken om mig heter rätt och slätt ”Om mig”. Här får eleverna berätta om allt från sina intressen till saker de är bra på. Vi kommer successivt ladda upp nya kapitel, som du och eleverna kan vraka och välja från, allt för att ni ska kunna göra Boken om mig så inspirerande och personlig som möjligt. Håll tillgodo med detta första kapitel! Klicka på bilderna för att komma till nedladdningsbara pdf-versioner av dem. När du väl har gjort detta, klicka dig vidare till Arkiv -> Skriv ut. Där kan du sedan justera A4-formatet till en annan storlek, om du vill, och printa ut pdf-filen.

social kompetens, gratis lektioner, lektion, lektionsmaterial, skola, fritids, lektionstips, lektioner, övningar i att berätta, berätta, skrivövningar, eleverna reflekterar, Boken om mig, presentera sig själv

social kompetens, gratis lektioner, lektion, lektionsmaterial, skola, fritids, lektionstips, lektioner, övningar i att berätta, berätta, skrivövningar, eleverna reflekterar, Boken om mig, presentera sig själv

%d bloggare gillar detta: