Om Lektionstips

Gratis lektionsmaterial att fylla ut lektionerna med

På Lektionstips.se kan du ladda ner och skriva ut gratis lektionsmaterial. Vår ambition är att i längden skapa roliga stenciler och pyssel, som du som lärare kan ”fylla ut” lektionerna med. Vi vill inte på några som helst sätt göra anspråk på att kunna ersätta annat viktigt lektionsinnehåll. Se våra lektionstips som något eleverna kan göra när de är klara med sina skoluppgifter.

Så här laddar du ner våra stenciler

Klicka på bilderna för att komma till nedladdningsbara pdf-versioner av dem. När du väl har gjort detta, klicka dig vidare till Arkiv -> Skriv ut. Där kan du sedan justera A4-formatet till en annan storlek, om du vill, och printa ut pdf-filen.

Du får gärna låna en bild och länka till vårt innehåll

Vill du dela vårt innehåll? Det gör oss jätteglada. Tänk bara på att materialet på Lektionstips.se är upphovsrättsskyddade och att vi äger alla rättigheter till det. Du får gärna låna en bild när du länkar till vårt innehåll, men får under inga som helst omständigheter påstå att du har gjort materialet eller sälja det vidare. Tack för att du respekterar detta – vi uppskattar det!

Du hittar mer Knep & Knåp på vår partnersajt Battrehalsa.nu

Lektionstips.se ligger ännu i sin linda. Vi kommer ladda upp nytt lektionsmaterial så ofta vi kan. Så länge är vi säkra på att du kan hitta ännu mera inspirerande lektionsinnehåll och -tips på vår partnersajt Battrehalsa.nu, där vi har en ganska omfattande Knep & Knåp-avdelning. Klicka dig vidare till Bättre hälsa för att hitta, ladda ner och skriva ut massa Knep & Knåp för barn.

Bild i sidhuvudet: © cirodelia / Adobe Stock.